Extra infosessie nieuw Kunstendecreet

Go down

Extra infosessie nieuw Kunstendecreet

Post by Admin on Sat Aug 08, 2015 2:30 am


http://bamart.be/nl/news/detail/11161/0/1

De allereerste toepassing van het nieuwe Kunstendecreet staat voor de deur: tegen 15 september 2015 worden de eerste project- en beursaanvragen ingediend.

Omdat het nieuwe decreet heel wat wijzigingen meebrengt, organiseren Kunstenpunt en de Afdeling Kunsten van de Vlaamse Gemeenschap opnieuw een infosessie om kunstenaars en organisaties wegwijs te maken in de regelgeving m.b.t. projecten en beurzen.

Afspraak maandag 31 augustus 2015 van 9u30 tot 12u30 in het De Ferrarisgebouw in Brussel (Koning Albert II-laan20, vlakbij het Noordstation).

De infosessie bestaat uit twee delen:

Presentatie: In een eerste deel geeft de Afdeling Kunsten een overzicht van o.a. de nieuwe en vernieuwde subsidielijnen, verduidelijking over het principe van zelfprofilering via functies en disciplines en over de manier waarop de kwaliteitsbeoordeling georganiseerd wordt met betrekking tot beurzen en projecten.
Workshops: In een tweede deel begeleidt Kunstenpunt kleine groepen deelnemers, om aan de hand van concrete cases de verschillende subsidielijnen en het gebruik van functies en disciplines beter onder de knie te krijgen.


Admin
Admin

Posts : 50
Join date : 2015-08-07

View user profile http://inukscrapbook.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum